Els dos portaveus de Poble Lliure, Mir Caldés i Guillem Fuster, s’han desplaçat a Waterloo per reunir-se amb el president Carles Puigdemont i el conseller Toni Comín. En la trobada es farà un ‘intercanvi d’opinions i propostes’ sobre el Consell per la República. A diferència de la CUP, que ha descartat la integració en l’organisme, Poble Lliure s’ha mostrat sempre favorable a l’existència del consell.

En aquest sentit, el corrent intern de la CUP recorda que a l’abril va publicar un document —’Estratègia i acció republicana’—, on reclamava la creació d’un òrgan fora de l’abast de l’estat amb la intenció de coordinar i impulsar les polítiques republicanes.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb