El comitè d’empresa d’Ilunion Seguretat a l’aeroport de Barcelona ha decidit ajornar la convocatòria de vaga que estava prevista que comencés a partir d’aquest dissabte fins al 16 de setembre.

Els representants dels treballadors van convocar les aturades per forçar l’empresa a negociar millores en les condicions de treball, però han suspès temporalment la vaga a l’espera de veure com evolucionen les reunions previstes amb la direcció de l’empresa i la mediació de la Generalitat.

Les tres parts han acordat convocar tres reunions aquest mes de setembre: els dies 8, 14 i 16. Per aquest motiu han ajornat les aturades fins aleshores; en cas que no s’aconsegueixin avanços en les reclamacions dels treballadors, convocaran vaga a partir del 16.

Ilunion Seguretat s’encarrega de la inspecció d’equipatge de bodega, el control d’accés d’empleats, subministraments i vehicles, i la vigilància en terminals i instal·lacions aeroportuàries, que inclouen consignes, rondes i patrulles.

Inicialment, la vaga la va convocar en solitari la secció sindical d’USOC, però posteriorment s’hi va sumar el comitè d’empresa al complet.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]