El portaveu del PP al congrés espanyol, Rafael Hernando, ha defensat la posició del seu partit en la moció de censura. Durant la intervenció s’ha referit a la relació sentimental que tenen el dirigent de Podem, Pablo Iglesias, i la portaveu del grup, Irene Montero. El comentari, amb un clar deix masclista, ha indignat la majoria de diputats, però sobretot la bancada de Podem.

Hernando ha dit això: ‘Hi ha qui diu que la senyora Montero ho va fer millor que vostè [en el debat de la moció de censura], però això, jo no ho diré, perquè no sé què podria provocar en la seva relació.’ En aquest moment, les exclamacions d’indignació s’han barrejat amb alguns aplaudiments de diputats del PP. Hernando ha provat de reprendre immediatament el seu discurs, però no se n’ha sortit.

Més tard, ha demanat disculpes i ha dit que no volia fer cap esment a la relació sentimental dels líders de Podem. ‘Em referia a la relació política’, ha dit. I ha afegit que té molta estima a Montero i li desitja molta sort en la carrera política.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]