La directora de la DGTMaría Seguí, ha presentat avui la seva dimissió al ministre de l’Interior espanyol en funcions, Jorge Fernández Díaz, després que la setmana passada el mateix ministeri obrís una investigació urgent sobre el finançament que la DGT ha concedit a diversos projectes on treball el marit de Seguí. Fernández Díaz ha acceptat la dimissió i ha agraït la feina que ha desenvolupat la directora els últims quatre anys i mig.

L’escàndol sobre el finançament de projectes, no és l’únic afer polèmic que ha afectat la DGT els darrers dies. Fa dues setmanes, la sub-directora de Formació Viària va ser cessada després de veure’s implicada en una presumpta manipulació del concurs d’adjudicació dels cursos per recuperar els punts del carnet de conduir.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb