Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest matí al regidor del PSC de Sant Adrià de Besòs Juan Carlos Ramos en el marc d’una operació contra el tràfic de drogues. També s’investiga un càrrec del Consorci de La Mina. L’operació ha començat de matinada i continua oberta, amb cinc escorcolls en marxa.

La investigació s’ha desenvolupat segons les directrius del Jutjat d’Instrucció número 4 de Badalona i està relacionada amb una organització criminal, establerta al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs. Fins al moment, els Mossos d’Esquadra han intervingut importants quantitats de diners en efectiu, 162 quilos de plantes i 15 quilos de cabdells de marihuana, a l’espera del resultat que s’obtingui de les cinc entrades i escorcolls d’aquest dilluns.

El cap de l’organització criminal hauria realitzat altres activitats presumptament delictives de manera paral·lela, a banda del tràfic de drogues, i en què haurien participat el regidor del PSC a l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs Juan Carlos Ramos Sánchez i el càrrec públic del Consorci de la Mina.

Aquest dilluns s’ha aixecat el secret de les actuacions i en principi no es preveuen més imputacions, detencions o entrades que les previstes, si és que no hi ha algun imprevist.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]