La regidora de la CUP de Reus Mariona Quadrada ja ha estat alliberada després de ser detinguda aquest matí. Ahir el jutjat número 2 del municipi n’havia ordenat la detenció perquè no s’havia presentat a declarar després d’haver estat citada tres vegades. Quadrada és investigada per haver donat suport a un manifest en què es demanava la sortida dels agents de la policia espanyola allotjats a Reus per l’1-O.

La regidora, acusada d’un presumpte delicte d’odi, no s’havia presentat al jutjat perquè no reconeix l’autoritat de la justícia espanyola. És l’argument que també van adduir els altres dos regidors de la CUP per no atendre les citacions judicials.

En la mateixa causa, el jutjat també investiga la resta de regidors de la CUP, a més del batlle, Carles Pellicer (PDECat), i els regidors Montserrat Vilella (PDECat), Noemí Llauradó (ERC) i Jordi Cervera (Ara Reus). També hi són encausats un grup de bombers.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]