Elisenda Paluzie i Vicent Partal participen aquesta tarda en un debat sobre la situació a Catalunya, a la Universitat de Stanford, a Califòrnia. El debat (‘Legitimation Crisis: Catalonia’s Independence Referendum and Spain’s Constitutional Strain’) comptarà també amb la participació de la professora de la Universitat de San Diego Pamela Radcliff i de Neil Craig Walker, professor Regius de Llei Pública i de Llei Natural i de les Nacions a la Universitat d’Edimburg. També és prevista la participació per videoconferència del professor de Dret Constitucional a la Universitat de Sevilla Javier Pérez Royo.

El debat es farà a les 4.30 (Hora del Pacífic) a l’Auditori Cubberley de la Universitat de Stanford i estarà moderat pel professor Joan Ramon Resina, del Departament de Cultures Ibèriques i Latinoamericanes.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.