La setmana passada, es va fer a la Universitat de Stanford (Califòrnia) un debat sobre la situació de Catalunya. Sota el títol ‘Legitimation Crisis: Catalonia’s Independence Referendum and Spain’s Constitutional Strain’, en el debat van participar Pamela Radcliff, professora de la Universitat de San Diego; Neil Craig Walker, regius professor de llei pública i de llei natural i de les nacions de la Universitat d’Edimburg; la professora d’economia Elisenda Paluzie; i el director de VilaWeb, Vicent Partal. També es va llegir un text del professor de dret constitucional de la Universitat de Sevilla Javier Pérez Royo, que finalment no va poder assistir, tal com estava anunciat.

El debat va ser moderat pel professor Joan Ramon Resina, del Departament de Cultures Ibèriques i Llatinoamericanes, organitzador de l’acte.

En aquests vídeos trobareu el contingut sencer de l’acte, que es va fer en anglès:

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb