La setmana passada, es va fer a la Universitat de Stanford (Califòrnia) un debat sobre la situació de Catalunya. Sota el títol ‘Legitimation Crisis: Catalonia’s Independence Referendum and Spain’s Constitutional Strain’, en el debat van participar Pamela Radcliff, professora de la Universitat de San Diego; Neil Craig Walker, regius professor de llei pública i de llei natural i de les nacions de la Universitat d’Edimburg; la professora d’economia Elisenda Paluzie; i el director de VilaWeb, Vicent Partal. També es va llegir un text del professor de dret constitucional de la Universitat de Sevilla Javier Pérez Royo, que finalment no va poder assistir, tal com estava anunciat.

El debat va ser moderat pel professor Joan Ramon Resina, del Departament de Cultures Ibèriques i Llatinoamericanes, organitzador de l’acte.

En aquests vídeos trobareu el contingut sencer de l’acte, que es va fer en anglès:

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.