El Departament de Cultura obre la convocatòria d’ajuts per compensar les pèrdues per les tempestes de Sant Jordi

  • La quantia total és de cent mil euros per cobrir els danys a llibres, carpes i taules de les parades

VilaWeb
Redacció
27.06.2022 - 14:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Departament de Cultura obrirà demà el termini per optar als ajuts per compensar les pèrdues per les tempestes de Sant Jordi. La quantia total és de cent mil euros i són subvencionables els danys materials que van patir els llibres, les carpes i les taules de les parades que el temporal va convertir en inutilitzables o bé que es consideren danys substancials. Els danys es compensaran d’acord amb les despeses d’impressió, adquisició o lloguer dels béns que es van fer malbé. Es podran demanar fins el 12 de juliol.

Per poder optar a l’ajut, s’ha de disposar de la llicència o l’autorització d’ocupació de l’espai públic del municipi on s’ubicava la parada de venda de llibres; acreditar els danys materials que fan inutilitzables o substancials dels llibres, les carpes i les taules que no hagin estat coberts ni parcialment ni total la pòlissa d’assegurances.

Només es podrà presentar una única sol·licitud per empresa. Finalment, han donats d’alta en el cens de l’impost sobre activitats econòmiques i els llibres han de disposar d’ISBN i número de dipòsit legal, excepte en el cas de llibres usats o dels vells.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes