Featured Video Play Icon

El cantautor Cris Juanico obre aquest vespre la segona edició del cicle musical Born de Cançons amb els temes del seu darrer treball ‘F(a)usta’. El cicle es farà durant tota la tardor al Born Centre Cultural de Barcelona i a més de Juanico hi participaran vuit autors més de la nova escena del pop d’autor en català i també del jazz. Entre tota aquesta oferta destaquen Toti Soler, Gossos, Obeses i Xavi Sarrià i Feliu Ventura, que portaran a Barcelona el seu espectacle ‘Totes les cançons parlen de tu’.

Un quartet de corda, un contrabaix i una guitarra acompanyaran a Cris Juanico en la seva presentació de ‘F(a)usta’ a Barcelona. Es tracta del darrer treballa del músic menorquí, que va presentar aquesta primavera i que l’ha portat a rondar per tot el país durant l’estiu. El concert d’aquest vespre, que es farà a la sala Moragues, serà un espectacle d’emocions i reflexions per fer sentir al públic una història de paisatges, somnis, amor i vida.

Aquest és el primer concert d’una sèrie de vuit que farà passar pel Born, entre octubre i desembre, a una bona representació de la nova escena del pop català d’autor. El cicle continuarà amb el concert de guitarra catalana de Toti Soler i amb el quartet de corda Txaç. El novembre es podrà veure Gosos, que fan una ronda especial per celebrar el 22è aniversari grup, els novells Trau i els ritmes brasilers de Yeray Hernández.

El desembre serà el torn de Xavi Sarrià i Feliu Ventura, que estrenaran a Barcelona l’espectacle ‘Totes les cançons parlen de tu’. Es tracta d’un recorregut musical pels temes que més els van marcar durant la seva joventut – a la València dels anys 90- on hi surten indistintament cançons d’Ovidi Montllor, de Kortatu i d’Extremoduro. Finalment tancaran el cicle els concerts de jazz d’Andreu Presas i els excessos artístics del grup Obeses.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb