Recepta: crema de llimona

Ara que tenim tantes llimones al llimoner, fem aquestes postres refrescants

VilaWeb
Neus Cuscó
23.11.2019 - 20:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ingredients:
(per a sis persones)
4 llimones
4 ous
300 g de sucre
50 g de Maizena
1 l d’aigua

Elaboració:
Amb un ratllador fi, ratllem les pells de les quatre llimones i les reservem.

Escorrem els suc de les llimones i el reservem.

Posem un litre d’aigua al foc i quan arrenqui el bull hi afegim la ratlladura i el sucre.

Mentrestant, en un bol, hi posem els ous, el suc de la llimona i la Maizena. Ho batem tot.

Una vegada ben batut, ho aboquem dins l’aigua sense deixar de remenar. Amb el primer bull, retirem la crema del foc i continuem remenant, fins que quedi ben fina.

Colem la crema i la col·loquem en copes o bols individuals i els posem a la nevera. Quan la crema sigui freda, ja la podrem servir.

Podem acabar les postres decorant les copes amb un trosset de fruita i una pela de llimona.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes