Recepta: crema de llimona

Ara que tenim tantes llimones al llimoner, fem aquestes postres refrescants

VilaWeb
Neus Cuscó
23.11.2019 - 20:51
Actualització: 23.11.2019 - 17:13

VilaWeb necessita el vostre suport

Aquest diari existeix perquè més de vint mil lectors han decidit que poden i volen pagar cinc euros al mes perquè tots rebeu tota la informació amb accés obert. Però no n’hi ha prou. En necessitem més. Tu ho vols i pots?

Fes-te’n subscriptor aquí.

Ingredients:
(per a sis persones)
4 llimones
4 ous
300 g de sucre
50 g de Maizena
1 l d’aigua

Elaboració:
Amb un ratllador fi, ratllem les pells de les quatre llimones i les reservem.

Escorrem els suc de les llimones i el reservem.

Posem un litre d’aigua al foc i quan arrenqui el bull hi afegim la ratlladura i el sucre.

Mentrestant, en un bol, hi posem els ous, el suc de la llimona i la Maizena. Ho batem tot.

Una vegada ben batut, ho aboquem dins l’aigua sense deixar de remenar. Amb el primer bull, retirem la crema del foc i continuem remenant, fins que quedi ben fina.

Colem la crema i la col·loquem en copes o bols individuals i els posem a la nevera. Quan la crema sigui freda, ja la podrem servir.

Podem acabar les postres decorant les copes amb un trosset de fruita i una pela de llimona.

Junts encara podem anar molt més lluny. Amb VilaWeb.

Fes-te’n subscriptor i construeix amb VilaWeb els diari nou que els Països Catalans necessiten ara.
Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ al mes
Ara també ens pots ajudar fent una donació única.
Fer una donació
a partir de 10 €