El personal de terra d’Iberia a l’aeroport de Barcelona ha convocat vaga pel cap de setmana del 27 i 28 de juliol, un dels més intensos pel volum de viatges en plena operació de les vacances d’estiu. Els treballadors denuncien la ‘manca de diàleg’ de la direcció davant de la ‘sobrecàrrega de treball de la plantilla’, que formen unes 2.000 persones, i també la manca de personal per cobrir les necessitats reals davant l’augment de feina a l’aeroport.

A banda, també denuncien els ‘incompliments sistemàtics’ dels acords assolits l’any passat, i que aleshores van permetre desconvocar una vaga de quatre dies. El personal d’Iberia Barcelona gestiona prop del 65% de les operacions de personal de terra a l’aeroport.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.