Chakir El Homrani

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha convocat a les 10.30 la Taula de partits i entitats contra el racisme, en la qual també participarà el conseller de Treball, Assumptes Socials i Famílies, Chakir El Homrani. Al centre Arts Santa Mònica de Barcelona estan convocats grups parlamentaris, administracions locals i comarcals, agents econòmics i socials, i entitats de la Taula de Ciutadania i Immigració.

També prendran la paraula el síndic de Greuges Rafael Ribó; els grups parlamentaris i representants de les entitats dedicades a la immigració; i per part del govern assisteixen el secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat, Oriol Amorós; i la secretària d’Infància, Adolescència i Joventut de la Generalitat, Georgina Oliva.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.