Conserva de rovellons amb vinagreta

Un aperitiu boníssim amb vista als àpats d'aquestes festes de Nadal

VilaWeb
Neus Cuscó
07.12.2019 - 21:16
Actualització: 07.12.2019 - 22:16

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ingredients
(per a 1 kg de rovellons de mida botó)
20 g de sal
1 got de vinagre blanc de xerès
pebre negre en gra
1 cullerada de pebre vermell dolç
2 fulles de llorer
2 grans d’all
oli d’oliva

Elaboració
Rentem els rovellons i els deixem ben nets de sorra.

En una cassola, posem aigua a bullir amb la sal i el llorer. I quan l’aigua trenqui el bull, hi tirem els rovellons. Només s’han d’escaldar. Després els escorrem. Guardem l’aigua de bullir.

Omplim de bolets uns pots nets i esterilitzats. Afegim l’aigua de bullir fins a la meitat de cada pot i també un dit de vinagre, un tros de fulla de llorer, la meitat d’un gra d’all, uns grans de pebre negre i una culleradeta de pebre vermell. Acabem d’omplir els pots amb oli d’oliva.

Tapem els pots molt ben tapats. Si els feu ara, per Nadal us els podreu menjar d’aperitiu.

Més notícies

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes