Però no us penseu que les escoltarem totes avui, no. De fet ja les hem escoltat al llarg de les darreres setmanes. El que volem dir és que es coneixen les 10 sardanes que competiran el proper dia 13 de maig, a Olesa de Montserrat, per obtenir el títol de SARDANA DE L’ANY 2016, en una nova gala final d’aquest popular concurs sardanista, en que es podran veure també fragments de La Passió amb música per a cobla en directe i l’actuació de l’Esbart Olesà. Cita ineludible, feu-nos cas.
Un FES TA FESTA, el d’aquesta setmana, en el que recordarem a dos grans amants i activistes de la cultura popular que ens han deixat aquesta darrera setmana: el casteller Carles Feiner, el “negre”, home imprescindible en la història dels Minyons de Terrassa; i el cantant, gastrònom i radiofonista Pere Tàpias. Un record i un petó per tots dos de part de tot l’equip del FES TA FESTA.

Llegir més i escoltar el programa…

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]