La comunitat educativa s’ha mobilitzat aquesta tarda contra els atacs i les crítiques d’adoctrinament que ha rebut l’escola catalana aquestes últimes setmanes. La protesta s’ha fet a les capitals de comarca amb el lema ‘No ens toqueu l’educació’ i ha fet visible la unitat de la comunitat educativa per defensar l’actual model d’escola i la immersió lingüística, un model que és considerat un èxit i en què no s’acceptaran ingerències.

El Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE), que aplega més d’una desena d’entitats, també ha protestat contra l’aplicació de l’article 155 de la constitució espanyola i s’ha oposat a la intervenció en l’escola catalana.

Ací podeu veure un recull de fotografies d’Albert Salamé de la concentració de la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb