El portaveu de Compromís en les Corts, Fran Ferri, ha denunciat amenaces velades de la síndica del Partit Popular, Isabel Bonig, al professorat dels centres educatius. Segons que ha explicat, Bonig ha amenaçat els docents de ‘demanar-los responsabilitats patrimonials en cas que apliquen el que diu la Conselleria d’Educació’ en relació amb el decret de plurilingüisme.

De fet, el PP ha recomanat a professors i directors de centres educatius que demanin instruccions per escrit a la Conselleria per a evitar incórrer en ‘responsabilitat patrimonial i personal’ si s’aplica el decret, que ha estat suspès cautelarment pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

‘És una irresponsable i hauria de demanar responsabilitats patrimonials als membres del seu partit que han robat diners als valencians i que no han pogut destinar-se a Educació i Sanitat. Que deixe d’amenaçar els funcionaris’, ha dit Ferri referint-se a Bonig.

Segons el portaveu de Compromís, el PP utilitza el poder judicial ‘per a sembrar el caos’ i estendre la por entre els treballadors de l’Educació i la Sanitat. Considera ‘una vergonya’ l’actitud de Bonig, de qui ha dit que utilitza els drets dels valencians ‘per a tapar les seues vergonyes davant Gènova i poder defensar la seua candidatura per a 2019 quan s’està posant ara en dubte que ella siga la candidata’.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]