La brillantor als ulls dels nens i nenes que van venir a gaudir de la Festa Infantil Mapendo que vam celebrar el dissabte 5 de març, i en la qual la Fundació Roger Torné lliurava els premis de dibuix del concurs Mapendo, denotaven l’alegria dels infants en una tarda en la qual els més menuts foren els protagonistes.

L’espai, el Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia, va acollir participants i públic en general que van ser rebuts amb caliu i diversió. La mainada es va poder fotografiar posant la cara en un photocall de bruixes a punt de sortir volant amb l’escombra cel enllà, que corresponen a una imatge del nostre conte ¡Pintar el aire!

Els pallassos de la Companyia Nyip i Nyap s’encarregaren d’amenitzar l’estona, d’acompanyar els petits pintors a l’escenari i de fer esclafir les rialles de grans i petits amb els seus acudits. D’altra banda, gentilesa d’Staedtler, amb qui vam convocar el VII Premi Mapendo de Dibuix Infanitil, es va sortejar un lot amb material, que de ben segur ajudarà en el desenvolupament de la creativitat artística de la nena que va ser afortunada.

Per seguir llegint l’article, feu clic aquí.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.