Si sou uns grans amants del teatre de proximitat, d’aquells que es queden embadalits observant la interpretació dels actors – els gestos, les expressions facials, la complicitat entre ells – a escassos metres de distància; si us agrada fer el tastaolletes assistint a tot tipus de propostes dramatúrgiques (comèdia, drama, circ, detectivesc, musical, clàssics catalans i internacionals…) que es presentin sobre les taules de l’escenari; però també si senzillament desitgeu passar un agradable pont relaxats, aprofitant els primers rajos de sol primaverals amb amics o familiars o deixant-vos endur per les emocions que us transmeten grups teatrals provinents de tot el país… La XVa Mostra Nacional de Teatre de Pineda de Mar (entre el 28 d’abril i l’1 de maig) és la vostra opció.

El municipi maresmenc es convertirà, un any més, en el centre neuràlgic del teatre català. L’organització de la Mostra, conformada per l’Ajuntament de Pineda de Mar, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar, ha programat 75 activitats teatrals a un preu molt accessible: 10€. Durant quatre dies, de primera a última hora del dia, els assistents podran presenciar ininterrompudament obres d’alta qualitat interpretades per grups amateurs.

Llegeix l’article sencer fent clic aquí

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]