La cuina de la Neus: Coca de pasta de full amb poma

  • Us oferim una idea fàcil i saborosa del receptari de la Neus Cuscó per a fer unes postres amb poma

VilaWeb
Neus Cuscó
27.01.2018 - 22:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Elaboració:
—1 làmina de pasta de full
—3 pomes Golden
—melmelada de poma o de taronja
—1 llimona
—una mica de gelatina de poma

Elaboració:
Despleguem la pasta de full i la punxem una mica amb una forquilla.

Pelem les pomes i les tallem a grills prims. Per sobre, hi tirem unes gotes de llimona perquè no s’enfosqueixin.

Untem la pasta de full amb la melmelada. Col·loquem les pomes tallades capiculades.

Preescalfem el forn a 180º i enfornem la coca de 20 a 25 minuts, depenent del forn.

Deixem refredar la coca. Després, la pintem amb gelatina de poma desfeta amb una mica d’aigua per sobre, perquè quedi brillant.

Per fer aquesta coca es pot utilitzar melmelada de molts sabors. A més, si no tenim gelatina, podem fer servir una mica de melmelada rebaixada amb aigua per a acabar la coca.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes