Llum als ulls i força al braç, ens diu Jordi Sànchez en una carta que ha enviat a la redacció de Núvol, agraint la tramesa de la nostra revista. Avui com cada dijous més publiquem el nostre recull setmanal en paper per als presos polítics que no ens poden seguir online. Amb aquesta quarta entrega, que us podeu descarregar en aquest enllaç tanquem un petit cercle, ja que hi incloem una carta de Jordi Sànchez en què ens confirmava que li havia arribat la primera entrega d’aquest nou número de la revista Núvol.

Tot preparant el número anual de Núvol paper, prevista pel mes de juny, ens obliguem a fer l’exercici de triar els nostres continguts pensant en els que són a la presó, escollint peces que els puguin interessar o consolar en aquests moments tan complicats.

Com molts de vosaltres ja sabeu, Núvol va publicar l’any passat el primer número de la revista en paper. Aquesta vegada la nostra motivació per fer una revista obeeix a una crida diferent: hi ha quatre persones que són a la presó, privades de llibertat i de connexió a Internet, que no ens poden llegir regularment si no els fem arribar els nostres continguts en paper.

Hem decidit anar publicant cada setmana sota aquesta capçalera petites entregues de la revista en format pdf, que imprimirem i enviarem a Estremera, Neumünster, Alcalá Meco i Soto del Real. També el penjarem al web per a tots aquells que ho vulguin llegir. Us podeu descarregar el pdf fent click a l’opció Descarrega’t l’Ebook que trobareu a continuació. Aquesta és la tercera edició setmanal, però també podeu consultar les anteriors.

Tal com ens vam comprometre amb els nostres lectors, alguns dels quals ja van reservar l’any anterior la revista en paper d’enguany, al juny recopilarem els millors articles de cada edició setmanal i els editarem en format físic. Qui vulgui adquirir-la pot començar a reservar-la en aquesta pàgina. També us convidem a fer-vos subscriptors de Núvol i donar suport a la feina que fem des de Núvol. Ho podeu fer aquí. 

Desitgem que al mes de juny els presos puguin llegir la revista des de casa seva i demanem llibertat per Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras i Joaquim Forn.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb