La tercera edició de la campanya solidària ‘Cap nen sense bigoti’ ha recollit 405.629 litres -entre aportacions físiques i econòmiques- que es destinaran a 8.451 famílies en situació vulnerable, gràcies a donacions solidàries de ciutadans. Així ho ha anunciat avui l’Obra Social La Caixa, impulsora de la iniciativa, amb l’objectiu de garantir que famílies en risc d’exclusió aconsegueixin el consum mínim de llet recomanada: un litre setmanal per persona.

La llet, recollida en 5.070 punts entre oficines de CaixaBank i centres associats a l’Obra Social La Caixa amb la col·laboració de voluntaris, es lliurarà als bancs d’aliments provincials que atenen a famílies en situació de vulnerabilitat.

La iniciativa ha comptat amb el suport d’empreses del sector de la restauració, així com personalitats del món de la cultura i l’esport com els actors Santi Millán, Macarena Gómez i Pablo Rivero, els cantants Edurne i Leiva, les presentadores Adriana Abenia i Patricia Conde, els futbolistes Andrés Iniesta i Xavi Hernández, la nedadora de natació sincronitzada Gemma Mengual i el tennista Àlex Corretja.

L’equip infantil de l’AEM de Lleida, les futbolistes del qual van fer historia aquesta temporada en guanyar la Lliga de segona divisió infantil masculina, han estat les ambaixadores de la campanya, a la qual l’Obra Social La Caixa ha fet una aportació addicional de 200.000 litres de llet.

 

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]