El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha criticat el ministre d’Afers Estrangers espanyol, Josep Borrell, perquè durant aquest mes no ha fet res per a solucionar els col·lapses de trànsit a la frontera amb l’estat francès causats per les protests de les armilles grogues a Catalunya Nord. A més li ha retret que ho hagi actuat en una situació que ha arribat a deixar quatre mil camions aturats a la AP-7 esperant poder travessar la frontera.

‘Durant tot aquest mes ha desaparegut, ens demanem on és, ell és el competent per a fer la gestió i arreglar aquest problema’, ha assegurat en declaracions als mitjans. Tot seguit, Buch ha suggerit que, si Borrell ‘no se’n surt’, hauria de traspassar les competències de la seva cartera al govern.

 

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb