El vice-president del govern i conseller d’Innovació, Investigació i Turisme, Biel Barceló, ha demanat de comparèixer abans de Setmana Santa al parlament per a explicar l’adjudicació de contractes a l’assessor de Més i, des del parlament, ha aprofitat per assegurar que no ha tocat ni un euro públic.

Ho ha dit durant el ple i arran de les crítiques que li ha llançat el diputat del PP Antonio Gómez. Gómez ha demanat la dimissió de Barceló i el conseller de Medi Ambient, Vicenç Vidal, que substitueix l’ex-consellera de Transparència, Ruth Mateu. El vice-president ha defensat que el govern fa contractes justificats que encarrega feines que han de beneficiar tots els ciutadans.

Tanmateix, Barceló ha reconegut errors en algunes de les adjudicacions i és per això que ha demanat disculpes i s’han assumit responsabilitats polítiques. ‘Davant dels dubtes que han provocat les contractacions, hem reaccionat amb contundència i rapidesa’, ha defensat. En aquest sentit, ha apuntat que hi ha hagut dimissions i ha volgut recordar que un diputat del PP, Álvaro Gijón, és investigat per corrupció.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]