El vice-president del govern i conseller d’Innovació, Investigació i Turisme, Biel Barceló, ha demanat de comparèixer abans de Setmana Santa al parlament per a explicar l’adjudicació de contractes a l’assessor de Més i, des del parlament, ha aprofitat per assegurar que no ha tocat ni un euro públic.

Ho ha dit durant el ple i arran de les crítiques que li ha llançat el diputat del PP Antonio Gómez. Gómez ha demanat la dimissió de Barceló i el conseller de Medi Ambient, Vicenç Vidal, que substitueix l’ex-consellera de Transparència, Ruth Mateu. El vice-president ha defensat que el govern fa contractes justificats que encarrega feines que han de beneficiar tots els ciutadans.

Tanmateix, Barceló ha reconegut errors en algunes de les adjudicacions i és per això que ha demanat disculpes i s’han assumit responsabilitats polítiques. ‘Davant dels dubtes que han provocat les contractacions, hem reaccionat amb contundència i rapidesa’, ha defensat. En aquest sentit, ha apuntat que hi ha hagut dimissions i ha volgut recordar que un diputat del PP, Álvaro Gijón, és investigat per corrupció.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb