El repartiment d’alts càrrecs en el si de la Comissió Europea i el Parlament Europeu no ha agradat a moltes persones. Un d’ells, l’advocat internacional d’Oriol Junqueras, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, Ben Emmerson, que ha ideat una etiqueta a Twitter per a demanar que no es nomeni Josep Borrell com nou cap de la diplomàcia europea. #StopBorrell s’ha convertit en ‘trending topic’ a Barcelona i també a l’estat espanyol.

‘La candidatura de Borrell com a cap de política exterior de la UE és completament inadequada. Farà danys significatius per a la UE, ja va ser multat l’any passat per a les operacions privilegiades. Ni tan sols pot realitzar una entrevista amb cortesia’, ha piulat avui al matí. Amb el pas de les hores l’etiqueta s’ha anat fent un forat a la xarxa.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.