El proper divendres dia 16 de juny ha estat la data escollida per la inauguració oficial de la Casa de la Sardana de Barcelona, una iniciativa conjunta de l’Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona i la Confederació Sardanista de Catalunya per tal de comptar amb una seu conjunta i, en definitiva, una nova Casa de la festa a Barcelona, amb la sardana com a pal de paller, amb tot el que això comporta de millora de infraestructures i recursos. La casa està ubicada en l’antiga seu de l’ACFB, al carrer del Pou de la Figuera, 15, baixos, del barri de la Ribera, molt a prop del Mercat de Santa Caterina. El projecte ha comptat amb el recolzament institucional de l’Ajuntament barceloní i de la Generalitat, entre d’altres.

I tot i que aquesta notícia ens ocuparà una part del FES TA FESTA no serà pas la única. De fet, començarem parlant de la carta del President Puigdemont al món sardanista amb motiu de la celebració el proper dia 18 del Dia Universal de la Sardana. I explicarem novetats en primícia del Memorial Joaquim Serra 2017 que tindrà lloc el dilluns 30 d’octubre al Teatre Romea. I ho lligarem escoltant un Premi Joaquim Serra que va escriure un amerenc com el president Puigdemont: la sardana “Castell d’estela” del mestre Pere Fontàs. I de que s’ha creat el Premi Nacional d’Artesania. I de que a Argençola, aquest dissabte dia 10, faran un altre Mercat d’Espècies, el setè, amb el saüc com a protagonista.

Llegir més i escoltar el programa…

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]