barcelona design week 2019

Quina és el paper del disseny en qualsevol transició? Quines capacitats té? Aquestes són algunes de les preguntes que es formula enguany la Barcelona Design Week. La catorzena setmana del disseny debatrà com hauria de ser el disseny per contribuir a fer efectiva la transició cap a la sostenibilitat i l’economia circular. Serà del 12 al 20 de juny, amb més de cent activitats, entre exposicions, conferències i tallers.

Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes

El Disseny Hub, punt de trobada

El Museu del Disseny de Barcelona serà l’escenari principal de la setmana, perquè és on més activitats s’han programat. S’hi faran l’acte d’inauguració i de cloenda del festival i també una sessió de portes obertes. A més, s’hi podrà veure l’exposició ‘Del món al museu. Disseny de producte, patrimoni cultural’, s’hi lliuraran els premis FAD 2019 i, al pati, s’hi farà el taller ‘Provocant transicions. Disseny i territori’, amb l’objectiu de desenvolupar un mapa col·lectiu d’iniciatives d’innovació social.

Podeu consultar tot el programa de la Barcelona Design Week

Disseny a la Diagonal

La principal novetat d’enguany és el programa ‘Disseny en Diagonal’, que conté activitats amb agents del disseny de Barcelona. Serà un recorregut pels dotze quilòmetres de l’avinguda Diagonal amb propostes creatives lligades a les ‘transicions’. S’hi inclouen taules rodones, exposicions, tallers, rutes arquitectòniques i instal·lacions en espais com ara la Casa de les Punxes, el Palau Robert, els Encants, l’Illa Diagonal i l’Everis Design Lab.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.