BARCELONA, 16 (EUROPA PRESS)

El Parc de la Ciutadella de Barcelona acollirà aquest cap de setmana la X Festa de la Ciència que reunirà un centenar d’activitats en el marc del programa ‘Barcelona Ciència’, ha informat en un comunicat l’Institut de Cultura de Barcelona (Icub).

Aquest any l’Icub presentarà 10 àmbits temàtics en 30 espais per fer activitats gratuïtes per a totes les edats en format d’experiments, tallers, demostracions i jocs, entre d’altres, amb la col·laboració de nombrosos centres d’investigació, universitats i empreses.

Viatjar a l’espai, desxifrar el codi de la vida, imaginar la ciutat del futur, viure la revolució tecnològica, crear màquines intel·ligents i experimentar en un laboratori ciutadà són algunes de les oportunitats que brindarà la present edició.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb