BARCELONA, 16 (EUROPA PRESS)

El Parc de la Ciutadella de Barcelona acollirà aquest cap de setmana la X Festa de la Ciència que reunirà un centenar d’activitats en el marc del programa ‘Barcelona Ciència’, ha informat en un comunicat l’Institut de Cultura de Barcelona (Icub).

Aquest any l’Icub presentarà 10 àmbits temàtics en 30 espais per fer activitats gratuïtes per a totes les edats en format d’experiments, tallers, demostracions i jocs, entre d’altres, amb la col·laboració de nombrosos centres d’investigació, universitats i empreses.

Viatjar a l’espai, desxifrar el codi de la vida, imaginar la ciutat del futur, viure la revolució tecnològica, crear màquines intel·ligents i experimentar en un laboratori ciutadà són algunes de les oportunitats que brindarà la present edició.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb