Baleària i l’equip de reflotament d’Ardentia Marine van descarregar ahir gairebé tots els vehicles de l’interior del ferri Pinar del Río, que des de divendres està encallat a Dénia. Només queden una caravana i dues motos a l’interior del vaixell que seran descarregats avui amb subjeccions especials.

En un comunicat, Baleària ha informat que la descarrega dels vehicles s’ha fet ‘amb total seguretat i sense que s’hagin registrat danys’. Per tal de descarregar-los, els vehicles es col·loquen a la rampa de la popa i es transporten amb una grua fins a un espigó del port.

D’altra banda, Ardentia Marine continua treballant per reflotar el ferri. Des d’avui, Baleària ha mobilitzat el ferri Jaume I per cobrir les rutes del Pinar del Río, Dénia, Eivissa i Palma.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.