Avançament editorial: ‘Vermuts i barbuts’, de Magda Minguet

  • És possible tenir bones cites després d’una ruptura? La protagonista d’aquesta novel·la, la primera de l’autora, s’empesca la manera per a aconseguir bones cites i en bons restaurants

VilaWeb
Magda Minguet (fotografia: Diana Romeu).
Redacció
28.09.2024 - 21:40
Actualització: 28.09.2024 - 21:44

Aquesta setmana entrant arribarà a les llibreries l’òpera prima de Magda Minguet (Calafell, 1977), historiadora de l’art i periodista, col·laboradora de la revista Foodie Culture Barcelona i el suplement Criatures del diari Ara: Vermuts i barbuts, que publica la Campana. L’argument: la Gemma està cansada de males cites. Les converses són molt fluixes i a sobre la porten a restaurants nefasts o, encara pitjor, a restaurants de cadena. Això ha de canviar. Per aconseguir-ho, s’inventa una aplicació per a poder triar el plat i no l’home: una aplicació de cites a cegues gastronòmiques. A partir d’ara, si la cita és un desastre, almenys haurà sopat bé. 

Llegiu el primer capítol de Vermuts i barbuts, de Magda Minguet (la Campana).

L’editora de la Campana, Mireia Lite, explica:

“No passa gaire sovint un esdeveniment com la publicació de Vermuts i barbuts, una primera novel·la d’una autora estimada i respectada per la comunitat literària en català, amb un llibre tan rodó, divertidíssim i cínic a parts iguals. Aquest és el primer llibre de la Magda Minguet, però intueixo que no serà l’últim, des d’ella fins a l’últim lector s’ho passaran igual de bé entre aquestes pàgines plenes de cites, vermuts, bon menjar i escenes hilarants en què totes i tots ens hi sabrem veure identificats. Aquest és un llibre per a riure i passar-ho bé, que sense saber-ho tots necessitem. Tant de bo les meves cites fossin la meitat de divertides que les que ens narra la Magda!”

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any
Fer-me'n subscriptor