La comunitat musulmana de Sabadell ha organitzat una concentració a les 19.00 hores d’aquest divendres a la plaça Doctor Robert com a mostra de condemna als atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils (Tarragona).

És una iniciativa d’aquesta comunitat i que ha convocat la Taula de Creences i Conviccions de l’Ajuntament de Sabadell –espai de debat de la diversitat religiosa de la ciutat, impulsat el 2010–, de la qual també en forma part, i tindrà com lema ‘Sabadell no té por’, segons ha informat el consistori en un comunicat.

La finalitat d’aquesta convocatòria, a més de rebutjar el terrorisme i mostrar suport a les víctimes, és la de ‘construir una societat més justa, des del respecte a la diversitat i als drets humans’.

També pretén expressar una ferma condemna ‘a la violència, la intolerància i les actituds racistes, posant èmfasi en el foment del respecte i la comprensió.

La concentració també servirà per fer una crida a la participació en la manifestació del dissabte a Barcelona, convocada per la Generalitat i l’Ajuntament.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]