El nen australià de set anys que es donava per desaparegut després de l’atemptat a la Rambla de Barcelona és en un hospital i sempre ha estat localitzat, segons que han informat a Europa Press fonts de la policia. Les mateixes fonts han dit que el menor no havia estat mai desaparegut i no han volgut precisar el seu estat de salut.

La policia ha assegurat que no cercava cap menor desaparegut en els atemptats de Barcelona i Cambrils. Els Mossos d’Esquadra han explicat que totes les víctimes estaven localitzades i que treballaven per identificar-les, i han demanat respecte per les famílies.

La família del menor australià, que era a Barcelona amb la seva mare per assistir a un casament, havia denunciat la desaparició per mitjà de missatges compartits a les xarxes socials.

Els Mossos d’Esquadres demanen que no es difonguin informacions no oficials per a no crear falses alarmes, ja que el pare del menor està venint des de Sidney per a reunir-se amb el seu fill.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]