Es tracta del tercer estiu que Nazli Edrogan fa parada a Solsona amb la seva viola. Aquesta jove turca, tot i que resident a Londres, va arribar per primera vegada a l’AIMS de la mà del seu professor a Anglaterra, Andriy Viytovych. Edrogan ha explicat a l’ACN que allò que més li va agradar de l’AIMS és que representa una plataforma ‘magnífica’ per ‘practicar i actuar davant el públic’. Això, ha explicat, és una característica que uns altres cursos o estades no ofereixen. La 14a AIMS Festival rebrà, fins el 16 d’agost, una seixantena d’alumnes de vint nacionalitats diferents. Alhora, s’han programat més de trenta concerts a deu municipis catalans.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb