Arran Palma, Endavant Mallorca i Joves del GOB han enganxat més de mil adhesius en cotxes de lloguer aparcats en diferents punts de l’illa per protestar contra el turisme de masses. Segons que han explicat les organitzacions a Twitter, amb aquestes accions volen deixar clar que ‘la massificació turística ens explota’. En els adhesius col·locats als vehicles, s’hi llegeixen lemes com ‘Aquest cotxe sobra’ i ‘Tourism kills Mallorca’ (‘El turisme mata Mallorca’).

Per la seva banda, Endavant ha denunciat que el parc de cotxes de lloguer a Mallorca era desmesurat, saturava les comunicacions de l’illa, contribuïa a la massificació i contaminava. Per això, ha avançat que les setmanes vinents, en el marc de la campanya ‘Sobiranies, drets, autodeterminació’, continuaria col·locant adhesius com aquests en els cotxes, per ‘plantar cara a la massificació’.

Aquesta és la segona acció contra el turisme de masses a Mallorca en menys d’un mes en què pren part Arran. Fa poques setmanes, diversos membres de l’organització van entrar en un restaurant situat al Moll Vell de Palma amb bengales i van llançar confeti als comensals.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]