Aquest dimarts, Assemblea de Lectors del Principat

  • A causa de les normes de distanciament físic, les Assemblees del 2020 s'hauran de fer, finalment, per videoconferència

VilaWeb
Redacció
01.06.2020 - 02:01
Actualització: 07.07.2020 - 15:54

Dimarts, dia 7 de juliol, es farà la cinquena i última sessió de les Assemblees de Lectors de VilaWeb, finalment en format digital, serà l’Assemblea corresponent al Principat. Ja s’han fet les sessions amb els lectors de les Illes, País Valencià, Andorra, Catalunya Nord i la Franja i Barcelona. Les Assemblees havien de començar presencialment la setmana que es va decretar la covid-19 com a pandèmia, i es van anul·lar de manera provisional. Ara, vist que la situació s’allarga i que probablement passarà l’estiu abans de poder fer actes públics multitudinaris, VilaWeb ha decidit de fer-les per videoconferència.

L’any passat es van fer les assemblees a vint-i-una ciutats arreu dels Països Catalans. Enguany, com que les hem de fer per videoconferència, en farem sis, que seran les següents:

–Dimarts 2 de juny, a les 18.00. Assemblea amb els subscriptors de les Illes.
–Dimarts 9 de juny a les 18.00. Assemblea amb els subscriptors del País Valencià.
–Dimarts 16 de juny a les 18.00. Assemblea amb els subscriptors d’Andorra, la Franja i Catalunya Nord.
–Dimarts 30 de juny a les 18.00. Assemblea amb els subscriptors de Barcelona.
–Dimarts 7 de juliol a les 18.00. Assemblea amb els subscriptors del Principat excepte Barcelona.

La distribució territorial s’ha mantingut, encara que siguin videoconferències, perquè som conscients que hi ha qüestions particulars de cada zona però també com una manera de dividir el nombre de participants per tal d’acomodar el màxim de persones en el total dels actes. Tanmateix, cal aclarir que es pot participar en qualsevol de les assemblees, amb independència de l’origen geogràfic.

A les assemblees, hi poden participar tots els subscriptors del diari i es fan amb la presència de Vicent Partal i més membres de la redacció, que escolten les opinions, suggeriments o queixes que es vulguin fer sobre el diari. Tots els subscriptors de la zona corresponent, que s’han identificat com a tals en el moment de fer-se subscriptors, rebran un correu en què seran informats de la sala on es farà l’assemblea o poden demanar-ho al correu inscripcions@vilaweb.cat

La voluntat de VilaWeb és que les Assemblees del 2021 tornin a fer-se presencialment arreu dels Països Catalans, tal com s’ha fet aquests darrers anys.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any
Fer-me'n subscriptor