‘Do it yourself’, fes-ho tu mateix: aquest és el lema del Handmade Festival, el festival de treballs manuals de Barcelona. Del 28 al 30 d’abril, al Palau 2 i la plaça de l’Univers del firal de Montjuïc, s’oferiran 300 activitats i s’aplegaran els 150 expositors més importants del sector de l’entreteniment creatiu i les arts plàstiques.

S’hi podran veure els tres principals referents de la decoració d’àlbums de fotos (scrapbooking), Alberto Juárez, Elena Roche i Quim Díaz, coneguts per Carrotcake. També hi haurà la nord-americana Sharon Laakkonen, membre de Prima Marketing, la botiga en línia de material per a treballs manuals més gran del món.

Entre els tallers, n’hi haurà de com crear tota mena de complements, de gastronomia, de bricolatge i alguns de més tècnics, com ara els dedicats a la serigrafia. Per als més petits, s’hi faran classes per aprendre a crear minimarcs de fotos, una postal-gerro i punts de llibres amb animalons.

Música i Handmade Night, a ritme de swing
Durant els tres dies del festival, hi haurà molta música. Les principals actuacions seran les de la cantant Beth i les de disc-jòqueis Surna i MashRoom, dos dels més coneguts del mash-up català, una modalitat que consisteix a combinar dues cançons diferents perquè sonin com una de sola.

A més, el certamen obrirà fins dissabte a les 23.00. Serà la Handmade Night, que oferirà un reguitzell de propostes lúdiques: tallers, actuacions musicals, espais de degustació de còctels i menjar, a més de classes obertes d’electroswing, jazz steps i lindy hop.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]