El doctor Antoni Trilla, cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Clínic, ha estat elegit nou degà de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.

Trilla, que substitueix el doctor Francesc Cardellach en el càrrec de degà, és especialista en medicina interna i especialista en medicina preventiva i salut pública. També és investigador de l’ISGLOBAL i vocal de la junta de govern del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, el president del qual, Jaume Padrós, ha considerat el nou càrrec de Trilla com a ‘bona notícia per al món metge i universitari. Excel·lent elecció’, en el seu compte de Twitter.

Medalla Josep Trueta al mèrit sanitari que atorga la Generalitat de Catalunya, entre d’altres distincions, Antoni Trilla ha publicat més de 200 treballs en revistes biomèdiques i és autor de més de trenta capítols de llibres.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.