I és que un cosa porta l’altra. I si la setmana passada ens congratulàvem del nomenament de Lluís Puig com a nou conseller de cultura, aquesta setmana, òbviament, havíem d’estrenar director general. O en aquest cas, directora. Per tant, eixamplem i completem el titular: “La vigatana Maria Àngels Blasco i Rovira, fins ara responsable dels serveis territorials de cultura de la Catalunya Central ha estat nomenada Directora General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya”.
En parlem a bastament, felicitem a la nova directora, i li dediquem bona part del contingut musical del programa amb temes amb la ciutat de Vic com a protagonista: les sardanes “Recordant Vic” de Joaquim Serra i “Vigatana” de Josep Saderra, i la cançó popular reusenca “Mossèn Joan de Vic”, amb el grup BITAYNA.

Aquest és un dels temes centrals del FES TA FESTA d’aquesta setmana. Però no serà l’únic ja que ens ocuparan també coses tan importants com la Convocatòria dels Premis Ateneu 2017 o l’obertura d’inscripcions per poder participar activament al Fòrum SOM CULTURA POPUULAR 2018 que tindrà lloc a l’espai Fabra Coats del barceloní barri de Sant Andreu entre els dies 25 i 28 de gener del proper 2018.

 

Llegir més i escoltar el programa…

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]