Amazon ha irromput en la venda d’habitatges, de bracet de la immobiliària Altamira. Aquesta firma, que té participació del fons Apollo i el Banc Santander, començarà a vendre habitatges per mitjà d’Amazon amb una oferta d’un centenar de residències noves als Països Catalans i de Madrid. La immobiliària disposa d’un microweb a la plataforma d’Amazon on s’exposa la promoció d’habitatges i es permet l’accés a la web d’Altamira.

L’oferta inicial d’aquesta nova plataforma inclou un pis d’obra nova en un edifici de l’avinguda Diagonal de Barcelona per 895.000 euros, una promoció d’habitatges nous al carrer de Gelida, també de Barcelona, des de 224.000 euros i una altra promoció a Sabadell des de 173.000 euros. També ha posat a la venda pisos nous a València i Alacant, entre 82.000 i 213.000 euros. Actualment, la immobiliària compta amb una àmplia oferta de més 82.000 immobles.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]