Amazon ha irromput en la venda d’habitatges, de bracet de la immobiliària Altamira. Aquesta firma, que té participació del fons Apollo i el Banc Santander, començarà a vendre habitatges per mitjà d’Amazon amb una oferta d’un centenar de residències noves als Països Catalans i de Madrid. La immobiliària disposa d’un microweb a la plataforma d’Amazon on s’exposa la promoció d’habitatges i es permet l’accés a la web d’Altamira.

L’oferta inicial d’aquesta nova plataforma inclou un pis d’obra nova en un edifici de l’avinguda Diagonal de Barcelona per 895.000 euros, una promoció d’habitatges nous al carrer de Gelida, també de Barcelona, des de 224.000 euros i una altra promoció a Sabadell des de 173.000 euros. També ha posat a la venda pisos nous a València i Alacant, entre 82.000 i 213.000 euros. Actualment, la immobiliària compta amb una àmplia oferta de més 82.000 immobles.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb