La decisió de Ryanair de deixar d’operar a l’aeroport de l’Alguer ha fet cancel·lar el vol que unia l’aeroport de Girona amb la ciutat catalana de Sardenya. Això, juntament amb la desaparició de molts més vols, ha causat preocupació a l’Alguer, però amb el pas dels dies va disminuint, perquè es va veient que hi ha companyies que substitueixen els vols de Ryanair i fins i tot obren noves destinacions.

Segons que ha pogut saber VilaWeb, Alitalia estudia d’obrir un vol directe, si més no a l’estiu, entre l’Alguer i Barcelona. Alitalia establirà segurament més vols des de l’Alguer, a part dels que van a Milà i Roma, que formen part de l’anomenada ‘continuïtat territorial’.

Després de l’anunci de Ryanair d’eliminar la major part dels vols que feia des de l’Alguer se n’han anunciat sis de nous, de cinc companyies, que uniran l’Alguer amb ciutats com ara Ginebra, Gènova i Varsòvia.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]