El conseller d’Acció Exterior, Alfred Bosch, s’ha dirigit als governs dels estats amb víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d’agost de 2017 arran de les darreres informacions publicades pel diari Público sobre la relació mantinguda per Es-Satty i el CNI.

El conseller ha enviat una carta als cònsols dels set estats amb víctimes mortals i ha mostrat la seva predisposició a reunir-se amb els  representants respectius per ‘intercanviar impressions sobre l’afer’.

Entre les víctimes mortals hi havia un alemany, un australià, un belga, un canadenc, un nord-americà, tres italians i dos portuguesos. A més, van resultar ferides persones de trenta-cinc nacionalitats en total.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.