El president del PP català, Xavier García Albiol, ha enviat una carta aquest dijous al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en la qual li sol·licita una reunió abans del 16 d’agost.

En el document, al que ha tingut accés Europa Press, Albiol ha justificat la reunió per abordar ‘les greus conseqüències que podria tenir per Catalunya la imminent tramitació de la llei per convocar un referèndum il·legal’.

Així mateix, Albiol ha exposat la necessitat de ‘mantenir oberts espais de reflexió per trobar el camí per evitar una fractura social i jurídica que seria irreparable’.

Albiol s’ha referit al context polític català actual com a ‘inèdit en la història de la democràcia’, i ha afegit que els ciutadans es mereixen que els representants polítics treballin junts en benefici de la ciutadania.

En roda de premsa el dimecres Albiol va advertir Puigdemont que ‘no pot prendre decisions ni autoritzar que es prenguin decisions que tindran greus conseqüències. Hi ha alternativa fins a l’últim moment’.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]