albert pla gran bola de neu

La Sala Apolo de Barcelona organitza, per tercer any consecutiu, l’esdeveniment de la Gran Bola de Neu per donar la benvinguda al Nadal. És una jornada gratuïta de programació musical ininterrompuda, mercats, gastronomia i altres activitats que es fa el 8 de desembre de les dotze del migdia a les dotze de la nit. Enguany, el cantant Albert Pla donarà el tret de sortida amb un espectacle matinal. Interpretarà les seves cançons més emblemàtiques acompanyat dels músics Judit Farrés i Diego Cortés.

Hi haurà un mercat de creació local que comptarà amb les propostes de dissenyadors i creatius de diferents disciplines artístiques. L’espai també es convertirà en una zona gastronòmica a preus populars. A més, es farà un bingo i un segon mercat a càrrec de botigues de discs i segells discogràfics establerts a Barcelona. Els segells que hi participin tindran l’oportunitat de punxar a la sala durant tot el dia.

Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes 

Pel que fa a la programació musical, destaca la gran oferta de discjòqueis, amb noms com Spacer b2b David Lost i Ultra-Local DJs, i també la participació d’altres artistes, com Dead Moon Records, Lostracks, Sin Hilo, Hidden Tracks, La Cova Punkstore, El Marques il·lustració, Branca Studio, La Raposa i la Folie. Podeu consultar tota la programació ací.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb