Agro.- 200 productors catalans ensenyaran aquest cap de setmana l’origen dels aliments

  • També se sumen a la iniciativa 225 restaurants i 230 cases rurals i allotjaments

VilaWeb
Redacció
15.06.2016 - 18:03

També se sumen a la iniciativa 225 restaurants i 230 cases rurals i allotjaments

BARCELONA, 15 (EUROPA PRESS)

Un total de 200 explotacions agràries obriran les portes a la ciutadania des d’aquest divendres fins al diumenge en el marc de la iniciativa ‘Benvinguts a Pagès’, impulsada per la Fundació Alícia en col·laboració amb les conselleries d’Empresa i Coneixement i la d’Agricultura de la Generalitat.

Es tracta de la primera edició d’aquest projecte, que neix amb la voluntat de consolidar-se i al qual s’han sumat 225 restaurants i 230 cases rurals i allotjaments.

Tots oferiran el menú ‘Benvinguts a Pagès’, elaborat amb productes de proximitat, i paquets especials d’allotjament per a aquest cap de setmana; la llista de participants es pot consultar al web benvingutsapages.cat.

Les explotacions faran visites gratuïtes de mitja hora i oferiran quan s’acabin una petita degustació dels seus productes, que els turistes podran comprar; els productors han valorat positivament la iniciativa perquè els proporciona eines de promoció que no tenen.

‘Benvinguts a Pagès’ s’emmarca dins dels actes de designació de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016 i de l’Any temàtic promocional dedicat a la gastronomia i l’enoturisme, que tenen com a objectiu difondre els productes de proximitat dins i fora de la comunitat catalana.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any