Red Eléctrica ha informat que ja ha acabat les tasques de reparació de les línies elèctriques d’alta tensió de Menorca que van quedar afectades pel cap de fibló de la setmana passada i va deixar mitja illa sense subministrament.

Avui han posat servei la línia Dragonera-Ciutadella (37,5 km) un cop substituïts els suports malmesos. Dimarts es va restablir el subministrament un cop arreglada la línia Dragonera-Mercadal (15,5 km).

Segons que han explicat, un equip de més de quaranta tècnics ha treballat des que es va produir el tall elèctric. El servei s’ha pogut restablir abans del previst gràcies al Pla especial de manteniment, activat aquest any, que compta amb mitjans tècnics i humans d’emergència. També hi ha contribuït l’arribada en els terminis previstos de les grues necessàries i la contractació d’un helicòpter per a fer tasques d’inspecció.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb