Homenatges públics, conscienciació social i molt entreteniment. Són els ingredients de l’acte de lliurament dels II Premis Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural, que tindrà lloc al Centre Cultural de Terrassa el dimarts 25 de setembre (19:30h), presentada per l’actor i practicant de cultura popular Biel Duran. L’esdeveniment comptarà amb la presència de la consellera de Cultura Laura Borràs i la Directora General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural Maria Àngels Blasco.

Tot i que tots els guardons recauen lògicament persones o entitats concretes, l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català –organitzadora del certamen i editora de Tornaveu— els convoca amb l’objectiu de prestigiar el conjunt d’entitats de les terres de parla catalana que treballen a favor de la cultura i el progrés social. “Juntament amb la llengua i les institucions, l’associacionisme és un dels elements que ha configurat la identitat de Catalunya”, apunta Josep Viana. En aquest sentit, el president de l’Ens desitja que els “premis contribueixin a prestigiar la tasca anònima de totes les entitats culturals, transversalment, sigui quin sigui el seu àmbit d’actuació”.

 

Llegeix l’article sencer a Tornaveu fent clic aquí.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb