BARCELONA, 10 (EUROPA PRESS)

El comitè executiu de Pimec, reunit la tarda d’aquest dimarts, ha celebrat que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, hagi obert una porta al diàleg al seu discurs al Parlament, i ha reclamat a “totes les parts implicades que contribueixin amb paraules i accions a rebaixar la tensió actual”.

En un comunicat, la patronal de petites i mitjanes empreses ha llançat un missatge de “serenitat i tranquil·litat” al teixit empresarial català.

Així mateix, ha apel·lat a la unitat i la concòrdia de tots els empresaris, “per sobre de qualsevol altra consideració”, i els ha demanat que segueixin treballant més que mai per defensar els seus legítims interessos, contribuint així al progrés econòmic i social.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.