La Generalitat inaugura la variant de Sant Quirze de Besora i Montesquiu que evitarà retencions els caps de setmana

VilaWeb
Redacció
30.10.2003 - 22:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Felip Puig, va presidir ahir la inauguració de la variant de Sant Quirze de Besora i Montesquiu que evitarà els problemes de trànsit que hi ha els caps de setmana.

La variant de Sant Quirze i Montesquiu compta amb dos túnels i enllaça amb la carretera BP-4654, que condueix a Berga, i amb la carretera BV-4655 que porta fins a Sora. La nova via consta de 5 quilòmetres i ha comptat amb una inversió de 30M€. La carretera ja està oberta al trànsit i es calcula que la utilitzaran uns 11.000 vehicles diaris.

Segons ha afirmat el conseller, “aquesta carretera era una necessitat per a millorar la qualitat de vida dels veïns de Sant Quirze de Besora i Montesquiu, que havien de suportar els problemes que causava el constant trànsit”, i ha assegurat que “es preveu desdoblar tot el tram” en un futur.

L’acte ha comptat també amb la presència del conseller de Medi Ambient, Ramon Espadaler, i amb el president del Consell Comarcal d’Osona, Jaume Mas. Aquest últim, ha explicat que “el desviament acabarà amb els problemes de trànsit que es produïen els caps de setmana i connectarà els pobles pròxims amb vies de comunicació vitals per a la indústria i la cultura”. (30-19-03)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any