Quatre dies de trucades per a fomentar la participació al 9-N

  • 'Ara és l'hora' comença la 'Marató 9-N' per aconseguir més vots diumenge

VilaWeb
Redacció
05.11.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Falten quatre dies per a la votació sobre la independència de Catalunya i l’ANC i Òmnium impulsen una de les accions finals de la campanya ‘Ara és l’hora‘. Avui ha arrencat la ‘Marató 9-N’ per a fer milions de trucades amb l’objectiu de fomentar la participació en la consulta de diumenge. L’acció es fa des d’avui fins dissabte, a través de voluntaris i personalitats de la societat catalana, amb un doble format: o bé trucades individuals a amics i familiars o bé a persones aleatòriament a partir d’una centraleta habilitada per a la campanya.

L’acció ha arrencat a les 10.00 a la seu d’Òmnium Cultural de Barcelona (carrer de la Diputació, 276, principal), convertida en una centraleta. A les 11.00 les presidentes d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana, Muriel Casals i Carme Forcadell, n’han fet la presentació oficial.

A més dels voluntaris, hi participen personalitats. Per exemple, representants polítics, com ara Francesc Homs i Josep Rull (CDC), Marta Rovira i Alfred Bosch (ERC) o David Fernàndez (CUP), que hi són al matí. També a primera hora hi ha gent coneguda de la societat civil, com ara Marc Parrot, Eduardo Reyes o Ventura Pons. A la tarda, a partir de les 16.00, hi participen, per exemple, Empar Moliner, Joel Joan i Arcadi Alibés; i a les 19.00, Josep Ramoneda, Pilar Calvo, Salvador Cardús, Sebastià Alzamora, etc.

Tot l’operatiu de l’acció es coordinarà a través d’una web amb l’objectiu que durant quatre dies ‘tothom truqui a tothom’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any