Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Cursos

 •  
 • Un model de televisió local
  sostenible i amb futur

  Curs a càrrec de Vicent Partal, director de VilaWeb

  Tortosa: dimecres 28 de novembre. Plça. Ramon Cabrera, 7, 1r
  Barcelona: dimarts 4 de desembre. Rambla Catalunya, 10, pral.
  Lleida: dilluns 10 de desembre. Rambla Ferran, 21, 8è A
  Girona: dijous 13 de desembre. Carrer Nou del Teatre, 1, 2n 1a
  Tarragona: dimarts 18 de desembre. Carrer August, 5, 1r 1a

  Tots els cursos es realitzaran a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya de cada demarcació.

  Hora: de 10 a 14 i de 16 a 18.30 hores

  VilaWeb, en col·laboració amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya, organitza un curs adreçat tant als periodistes de mitjans audiovisuals com als responsables de comunicació dels ens locals.

  La crisi ha acabat de posar de relleu els límits del model televisiu de la TDT i ha provocat una regressió de la informació de proximitat. Però hi ha alternatives. Tant els formats de televisió per internet com la nova smart TV ofereixen als interessats possibilitats tecnològiques i periodístiques per a desenvolupar televisions sostenibles d'àmbit local. Aquest curs pretén mostrar aquestes alternatives, tant des del punt de vista teòric com pràctic, i ajudar així a resoldre el problema de continuïtat del model de televisió local que les empreses i ajuntaments tenen.

  Inscripció gratuïta. Cal emplenar el formulari.

  Més informació  Cursos media140

  Creació de comunitats de valor

  Dilluns 3, 10 i 17 de desembre

  media140 ha creat cursos especialitzats (per a negocis, causes i professionals) que proporcionaran als alumnes una base sòlida per a identificar noves oportunitats de negoci mitjançant l’ús de les tecnologies digitals i socials.

  Aprendre a identificar la vostra comunitat i a crear una relació de compromís i de complicitat amb els membres que la integren. Connectar, conversar, compartir, col·laborar i innovar són els pilars de l’èxit, segons Ann Holman. Aprendreu, doncs,a utilitzar les tecnologies socials i digitals per a comunicar-vos amb la comunitat, a saber escoltar-la, a conèixer-ne les necessitats, a reflexionar amb els vostres companys i a poder oferir solucions creatives, generant un veritable valor.

  Apunta-t'hi

  Més informació